Crematie

Tarieven crematieverzorging

Ieder mens is uniek, iedere overledene is uniek. Vanuit deze visie willen we graag samen met u een uitvaart op maat samenstellen. Een uitvaart die past bij de overledene en geheel naar uw wensen. De prijzen van onze uitvaarten houden wij zo laag mogelijk zodat wensen betaalbaar en uitvoerbaar zijn.

Of u nu een crematieplechtigheid eenvoudig of uitgebreid wil laten uitvoeren bij  Tollenaar en De Keizer Uitvaartzorg is alles mogelijk. Wij denken graag met u mee om uw wensen vorm te geven. Met onze kennis willen wij u hier graag in begeleiden, om vorm te geven aan de uitvaart zoals u dat wenst vanuit de gedachte van de dierbare, die is overleden.

Naast een uitvaart op maat bieden wij u ook mogelijkheden aan om een crematieplechtigheid te verzorgen met een standaard inhoud. Hieronder vindt u voorbeelden van crematie verzorgingen die wij kunnen bieden met een vast tarief. Vooral voor de nabestaanden met een beperkt budget willen we graag een verzorgd afscheid aanbieden tegen een vast tarief. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Crematie sober

Crematie verzorgd

Crematie verzorgd +

Meer informatie?

Bel gerust 06-38 28 25 72 voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons altijd persoonlijk benaderen voor vragen, meer informatie of om kennis te maken. U kunt ook contact opnemen via onderstaande link naar ons contactformulier.